Zoek je de combinatie tussen kennis, weten en voelen?

Wil je in de wolken kijken terwijl je met je voeten stevig op de grond blijft staan?

Kom je graag een cursus volgen?

 

Dan heb ik onderstaand aanbod voor je. Ik werk met de 5 elementen die jou tot jij vormen, we bekijken ze apart en in de samenwerking die er is. We zijn serieus, we dartelen, we gaan de diepte in en we lachen. We zijn open naar elkaar en respecteren elkaars grenzen. Er zijn "ladies only" cursussen en gemengde evenementen. We leren van elkaar en we reflecteren. Kortom...we gaan aan de slag.

Wil jij de cursus graag alleen volgen omdat je voelt dat jou dat beter past? Of wil je graag een eigen groep samenstellen? Dat kan! Ik informeer je graag over de mogelijkheden. 

*****

Eindelijk mezelf, in 7 stappen terug naar IK is een cadeau van jou aan jou. Ben jij wie je bent? Waarom doe je wat je doet? Welke maskers draag je? Jij gaat eindelijk terug naar wie je vanuit jouw oorsprong bent! Je brengt je eigen programma's in kaart en herprogrammeert waar nodig. Je laat los en je omarmt. Je bent vrij van het gesloten zijn.

 

We gaan onder meer van overleven naar leven, van emoties naar gevoel, van angst naar intimiteit, van macht naar kracht, van communiceren naar je innerlijke stem, van beelden naar visie en van bewustzijn naar Bewust Zijn. Je gaat van jouw spirituele zijn naar hoe je dat in de eigen leven vorm geeft. 

 

We werken in een kleine groep van maximaal 6 personen samen om ruimte te geven en te hebben voor deze bijzondere reis terug naar jou. Dat doen we in 8 dagdelen. 

 

Wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje via het contactformulier. 

 

*****

 

Op eigen benen is ontstaan als antwoord op de vraag hoe je na een ingrijpende gebeurtenis weer overeind kan komen.

Je lichaam doet pijn, je gedachten kunnen niet meer stoppen, je wilt niet meer voelen en je begrijpt met alle wil van de wereld niet waarom dit jou is overkomen. Het leven gaat door en jij staat stil. Je bent eenzaam in het gezelschap van je omgeving en wilt maar 1 ding...terug naar hoe het was. Helaas, wanneer ik een grote gum had om het verleden uit te wissen dan kreeg je die van me...of niet. 

 

We werken in een kleine groep van maximaal 6 personen samen om het heden weer te beleven en de toekomst een kans te geven. Dat doen we in 5 dagen.

 

Wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje via het contactformulier. 

 

*****

 

Mijn energie, jouw energie helpt je om dicht bij jezelf te kunnen blijven én tegelijk in contact met de je omgeving te zijn. 

Je bent constant moe, je bent volledig leeggezogen wanneer je in een menigte bent geweest en nee zeggen valt je zwaar. De lijst van onbegrepen klachten wordt langer en langer én zo langzamerhand word je moedeloos van jezelf.

Van hooggevoeligheid hebt je wel eens gehoord maar jij kan daar niet zoveel mee. Toch ben je wel nieuwsgierig naar dat ongrijpbare aspect van energetische verbindingen. 

 

We werken in een groep van maximaal 8 personen om zo van elkaar te leren en met elkaar te kunnen oefenen. Dat doen we op 3 avonden.

 

Wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje via het contactformulier. 

 

*****