Vrij denken met respect voor het vrije denken

 

Ik geef lezingen en presentaties op locatie. Dat kan zijn: bij jou thuis, op het bedrijf, op school, bij de sportvereniging, bij de instelling, eigenlijk daar waar jij over onderwerpen wilt horen en praten die spelen in onze maatschappij of voor jou persoonlijk. 

 

En ik word uitgenodigd voor symposia, interactieve themasessies en series van lezingen. Je hebt me al kunnen treffen bij Yarden en Humanitas. Heb ik een TEDx-talk te houden tijdens het TED-event van TEDxGouda in de Goudse Schouwburg en ben ik in Het Inspiratiehuis in Gouda.

 

Cursussen geef ik in mijn eigen praktijk in Waddinxveen en op locaties door het land.

 

Voor mijn lezingen en presentaties ga ik ervan uit dat alles besproken en benoemd kan worden. Dat alles verteld kan worden en ik zeg en vraag dan ook alles, behoorlijk direct, maar altijd met respect en uit oprechte belangstelling. En ik gebruik relativering en humor om dingen die te zwaar lijken, toch bespreekbaar te maken.

 

Onderwerpen voor een presentatie of lezing kunnen gebeurtenissen zijn die op dit moment spelen, gebeurtenissen uit het verleden of denkbeelden over de toekomst. Misschien heb jij zelf een onderwerp, breng ik een thema in of komen we samen tot een programma. 

  

Voor cursussen komen de onderwerpen vanuit ervaringen en thema’s uit mijn praktijk.