Wat is onze maatschappij toch een boeiende omgeving. Ik kan me blijven verbazen, verwonderen, boos maken, er enorm om lachen maar ook intens verdrietig worden én me heel rijk voelen wanneer ik om me heen kijk.

 

Vanuit mijn eigen kijk op onze maatschappij, mijn ervaringen binnen mijn werkveld en door mijn oor te luister te leggen in mijn omgeving trek ik maatschappelijke situaties graag breder. Gebeurtenissen, situaties,  onbegrip, tekortkomingen alsook veerkracht en medemenselijkheid zet ik graag op de kaart. 

 

Door mijn werk als psychosociaal therapeut ben ik in contact met kinderen, jongeren en volwassen die allemaal hun eigen ervaringen hebben, een geheel eigen kijk op het leven hebben en in verschillende sociale omgevingen leven. Binnen dit kader heb ik te maken met therapie en individuele begeleiding hoe het leven te kunnen bekijken en beleven. Ik loop met hen mee en kom hierdoor op inzichten die mij anders niet gegeven zouden worden. Tel daar mijn eigen ervaringen bij op, mijn jeugd, mijn leven als echtgenote en moeder van 2 puberzoons en dan krijg je een aardige afspiegeling van het reilen en zeilen in het leven met elkaar en zonder elkaar.  

   

Door dit alles heb ik mijn pen opgezocht, mijn stem gevonden en ben ik me actief gaan bezig houden met schrijven en geef ik presentaties, lezingen en cursussen.

 

Wellicht geef ik je hiermee een verrassende kijk op onze maatschappij en brengt het je inspiratie, humor, diepgang en een open mind bij een leuk gesprek. Wat zou dat mooi zijn zeg!